Ola! Hoxe vouvos falar dun dos animais máis monos do mundo♡
O panda vermello!!!
Este animal ten o tamaño dun gatete doméstico pero co tamaño da súa cola faise moito máis grande. Utiliza a súa cola como mantiña, posto que vive en lugares moi fríos: Atópase nas montañas de Nepal e no norte de Birmania (Surleste asiático).
Pasan a maioría do tempo nas ramas das árbores. Aliméntanse de peixes, landras, raices e ovos.Aquí vos deixo un video para que saibades un pouquiño máis.
UXÍA

Os amo Brais
ResponderEliminar